Uudised

Uudised

10:35 28. august 2020

Uus Alatskivi Coop Konsum on avatud!

31.08 - 01.09 saavad kõik külastajad tasuta Dadu jäätist! 

Augusti viimasel päeval avas Alatskivil uksed uhiuus Coop Konsum. Uue kaupluse müügisaal on kaks ja pool korda suurem kui senisel Alatskivi A&O kauplusel ning on varustatud ka kiirete ja mugavate Nutikassadega. Uue Alatskivi Konsumi kassades saavad kõikide pankade kliendid pangakaardiga sularaha välja võtta ning Coop Panga kliendid sularaha arvele maksta. 

Coop Tartu kaubandusjuhi Madis Suiste sõnul on uue kaupluse näol sisuliselt tegemist linnakauplusega. ,,Kaupluse sortiment on vägagi võrreldav meie tüüpilise linna Konsumi omaga,’’ väitis Suiste. Lisaks Konsumile kolib uude hoonesse ka Benu apteek. Kaupluse avamispäeval ning 1. septembril jagatakse külastajatele tasuta jäätist ja lastele õhupalle. 

Lisaks suve algul avatud Raadimõisa Konsumile ning nüüd sügisel avatud Alatskivi Konsumile on erinevas järgus ettevalmistused käimas veel 2 Coop Konsumi rajamiseks. Tänaseks on alla kirjutatud kaupluse arendamise kokkulepe ka Kvissentali külje all Jõgeva mnt ääres, mis on plaanis avada 2021. aasta II poolaastal. Edendamaks elu Tartumaal, kerkib 2021. aasta esimeses pooles ka tänase Melliste A&O asemele senisest oluliselt laiema kaubavalikuga täiesti uus Coop Konsum.