Uudised

Uudised

09:21 03. juuni 2020

Raadimõisa Coop Konsum avab uksed

Raadimõisa Coop Konsum avab uksed 3. juunil, kell 12!

 

Uue kaupluse müügisaal on suuruselt võrreldav Ihaste Konsumiga ning varustatud kõikide vajalike kaasaegsete vahenditega kauba pakkumiseks ja ostu sooritamiseks. Arvestades kõrvalasuvat suurt elurajooni on eriline rõhuasetus igapäevaselt värske ja laia toiduvaliku tagamisel ning seda nii toiduvalmistamiseks vajalike toormaterjalide kui valmistoitude osas. KaupmeheKV OÜ arendatud ja Ehitustrusti ehitatud hoones asuvad tegutsema ka Benu apteek ja Taararing taaratagastuspunkt. Uue Raadimõisa Konsumi kassades saavad kõikide pankade kliendid pangakaardiga sularaha välja võtta ning Coop Panga kliendid ka sularaha arvele maksta. Samuti saavad uue kaupluse külastajad endale kuni 16. juunini tasuta Coop Säästukaardi vormistada.  

,,Raadimõisa Konsum erineb paljudest teistest meie kauplustest eelkõige selle poolest, et oleme olnud algusest peale tihedas kontaktis kohaliku kogukonnaga,’’ ütles Coop Tartu kommunikatsioonispetsialist Kertu Punger. Kaupluse valmimisjärgus võeti näiteks kohalikke elanikke koondava Facebooki grupi vahendusel piirkonna elanikega ühendust, et saada infot millised on kohaliku kogukonna ootused uue kodupoe osas. Punger kinnitas, et sarnast ideedekorjet kavatsetakse teha ka tulevikus. ,,Oleme väga tänulikud Raadil elavate perede Facebooki grupile, mis on taganud meile otsekontakti kohaliku kogukonnaga,’’ tänas Punger.

Lisaks möödunud aasta lõpus valminud Mõisavahe ning vastavatud Raadimõisa Konsumile on erinevas järgus ettevalmistused käimas veel 3 Konsumi rajamiseks. Tänaseks on alla kirjutatud kaupluse arendamise kokkulepe ka Kvissentali külje all Jõgeva mnt ääres, mis on plaanis avada 2021. aasta II poolaastal. Edendamaks elu Tartumaal, kerkib 2020. aasta jooksul tänase Alatskivi A&O asemele senisest oluliselt laiema kaubavalikuga täiesti uus Coop Konsum. Sarnane muudatus on kavandamisel ka Mellistes 2021. aasta esimeses pooles.

„Mõisavahe, Raadimõisa ja Kvissentali kauplustest saavad Coopi esindused nendes Tartu piirkondades, kus me varem esindatud polnud. Püüame mõistliku hinnatasemega pakkuda kohalikule elanikkonnale kõike igapäevaeluks vajalikku. Uute kaupluste lähipiirkonnad on kiiresti arenevad ja kvaliteetne kaubandusteenus on seal juba ette väga oodatud,“ kinnitas Coop Tartu  juhatuse liige Madis Suiste. 

Coop Tartu (Tartu Tarbijate Kooperatiivi) kaupluste heaks töötab ligi 500 inimest, mis teeb ettevõttest ühe Tartu piirkonna suurima tööandja. Planeeritavad uued Coop Konsumi kauplused loovad Tartusse ja Tartumaale enam kui poolsada uut töökohta. Coop Tartu peamiseks tegevusvaldkonnaks on tööstus- ja toidukaupade jaekaubandus. Täna kuuluvad Coop Tartu kaupluste hulka 3 Coop Maksimarketit, 9 Coop Konsumit ning 12 Coop väikepoodi (A&O kauplust) Tartus ja selle lähiümbruses.