Uudised

Uudised

11:08 14. november 2019

Mõisavahe Coop Konsum on avatud!

Coop Tartu värskeim kauplus avatakse 14. novembril, kell 12.00 Mõisavahe 34b//34c asuvas Tartu Tervisekeskuses.

Uue kaupluse müügisaal on suuruselt võrreldav Ujula ja Lembitu Konsumiga ning varustatud kõikide vajalike kaasaegsete vahenditega kauba pakkumiseks ja ostu sooritamiseks. Arvestades kõrvalasuvat suurt elurajooni on eriline rõhuasetus igapäevaselt värske ja laia toiduvaliku tagamisel ning seda nii toiduvalmistamiseks vajalike toormaterjalide kui valmistoitude osas. 

Coop Tartu juhatuse liige Madis Suiste avaldas lootust, et Kvartali Kokkade lai tootevalik nii sooja kui külma köögi toodetena leiab uues kaupluses sama hea vastuvõtu kui Kvartali Coop Maksimarketis. “Eesti kõige laiemate kasutuvõimalustega Nutikassad lubavad ka tipptundidel mõistliku ajakuluga oste sooritada. Asukoht Tartu Tervisekeskuse majas pakub tartlastele lisamugavusi mitmete vajalike asjatoimetuste kokku koondamisel ja Coop Säästukaardi omanikel on jälle uus ja mugav ostukoht juures.” Kellel veel Coop Säästukaart puudub, saab selle kuni 22. detsembrini uues kaupluses tasuta vormistada.

Lisaks eelnimetatule on erinevas järgus ettevalmistused käimas veel 4 Konsumi rajamiseks. Tänaseks on alla kirjutatud kaupluste arendamise kokkulepped Raadimõisa elurajoonis Kaupmehe tänaval ning Kvissentali külje all Jõgeva mnt ääres. Raadimõisa Konsum on kavas avada hiljemalt 2020. aasta kevadel ning Kvissentali Konsum 2020. aasta lõpuks. Edendamaks elu Tartumaal, kerkivad 2020. aasta jooksul tänaste Alatskivi A&O ja Melliste A&O kaupluste asemele senisest oluliselt laiema kaubavalikuga täiesti uued Coop Konsumid.

„Mõisavahe, Kvissentali ja Raadimõisa kauplustest saavad Coopi esindused nendes Tartu piirkondades, kus me varem esindatud polnud. Püüame mõistliku hinnatasemega pakkuda kohalikule elanikkonnale kõike igapäevaeluks vajalikku. Uute kaupluste lähipiirkonnad on kiiresti arenevad ja kvaliteetne kaubandusteenus on seal juba ette väga oodatud,“ kinnitas Coop Tartu  juhatuse esimees Tarmo Punger. 

Coop Tartu (Tartu Tarbijate Kooperatiivi) kaupluste heaks töötab ligi 500 inimest, mis teeb ettevõttest ühe Tartu piirkonna suurima tööandja. Planeeritavad uued Coop Konsumi kauplused loovad Tartusse ja Tartumaale enam kui poolsada uut töökohta. Coop Tartu peamiseks tegevusvaldkonnaks on tööstus- ja toidukaupade jaekaubandus. Täna kuuluvad Coop Tartu kaupluste hulka 3 Coop Maksimarketit, 8 Coop Konsumit ning 12 Coop väikepoodi (A&O kauplust) Tartus ja selle lähiümbruses.