Uudised

Uudised

00:00 10. oktoober 2017

Paulig ning Coop Tartu Tarbijate Kooperatiiv kogusid MTÜ Vanem Vend Vanem Õde toetuseks 3355 eurot

Tartu Tarbijate Kooperatiiv ning Paulig viisid augusti ning septembrikuus kolmes Tartu Coop Maksimarketis ning kolmes Coop Konsumi kaupluses läbi kampaaniat, mille eesmärk oli toetada MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde missiooni. Kõik kampaania käigus Pauligi kohvipaki ostnud inimesed toetasid MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde missiooni 50 sendiga ning üheskoos koguti MTÜ-le 3355,50 eurot.
 

Eestis alustas projekt „Vanem Vend, Vanem Õde” tegevust 1997. aastal Tartu Laste Tugikeskuse all ning 2015 aastal loodi MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde, mille peamine eesmärk on aidata üks-ühele sõprussuhte kaudu ühiskonnas tuge ja eeskuju vajavaid lapsi, et ennetada nende sattumist riskigruppi. 


Lisaks sellele, et kaupluste külastajatel oli võimalik Pauligi kohvi soodushindadega soetada ning iga ostetud paki pealt MTÜ-le 50-sendise annetuse teha, pakkusid Vanem Vend, Vanem Õde vabatahtlikud kampaanias osalenud kauplustes Pauligi kohvi ning tutvustasid oma tegevust.  Antud kohviaktsioonide eesmärk oli jagada teavet MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde tegevuse kohta ning värvata uusi vabatahtlikke, kes tahavad aidata tuge ja eeskuju vajavaid lapsi.


Nii Coop Tartul kui ka Pauligil on hea meel osaleda sellistes projektides, kus saame toetada lapsi ja noori, kes abi vajavad ning panustada kohaliku kogukonna heaolusse. See on meie võimalus ettevõtetena ühiskonnale tagasi anda.