Uudised

Uudised

11:05 18. juuni 2015

Tartu Tarbijate Kooperatiiv korraldas oma töötajatele perepäeva

Kolmapäeval, 10. juunil toimus Raadi karjääris asuvas seikluspargis Tartu Tarbijate Kooperatiivi perepäev. Nelja tunni jooksul said lapsed nii turnida seiklusradadel kui katsetada oma tasakaalutunnetust Segway’ga sõites, omandada teadmisi keemiast Kolme Põrsakese teadusteatrit vaadates või mängida jalgpalli.

Alates kella 15-st oli seikluspark Tartu Tarbijate Kooperatiivi töötajate laste päralt. Ilmataat ei vedanud alt ning nii sai rohkem kui 150 seiklushimulist last päikesepaistel nautida põnevaid köisradu ja õhusõite. Kes maa ja taeva vahel seiklemisest ära väsis, sai välikohvikus keha kinnitada ja jäätist limpsida.

„Hoolime väga oma töötajatest ja nende peredest,“ sõnas Tartu Tarbijate Kooperatiivi juhatuse liige Kaire Krevald. „Laste jõulupeod on meil ammune traditsioon, aga leidsime, et ka suvel oleks tore kokku saada ning midagi ühiselt tähistada. See on justkui meiepoolne kingitus oma töötajate lastele, kes on aastaringselt tublid olnud ja saavad nüüd viimaks hakata suve nautima.“

Perepäeval oli palju ka selliseid lapsi, kes esimest korda seiklusparki tulid. Kõigil oli võimalus saada radadel ronimiseks vajalik väljaõpe ja nii olid peagi ka arglikumad lapsed köitel oma oskusi proovile panemas. „Nii äge,“ kostus radade lõpus laste hääli. „Ma lähen jälle algusest peale!“

Jalgpallihuvilised poisid ei jätnud kasutama juhust korraldada mänguväljakul ka korralik vutivõistlus. Mängijaid jätkus perepäeva viimaste minutiteni ning tekitas hasarti nii võistlejate kui pealtvaatajate hulgas.

Tartu Tarbijate Kooperatiiv tänab Tartu seiklusparki ja noortemaleva tublisid liikmeid, kes meie töötajate lapsi juhendasid ja vajadusel abiks olid!