Uudised

Uudised

14:36 27. aprill 2015

Tartu Tarbijate Kooperatiiv toetas Kesklinna kooli kogukonnapäeva

Tartu Kesklinna kooli algatusel ellu kutsutud kogukonnapäevale andis omapoolse toetuse ka Tartu Tarbijate Kooperatiiv. Supilinna päevade raames kooli fuajees üles seatud pop-up kohvikule vajalike toiduainetega tuli appi siinse kogukonna suurim kauplus Ujula Konsum.

„Otsus sellist ettevõtmist toetada ei vajanud pikka kaalumist,“ sõnas Tartu TK turundusjuht Katrin Rood. „Ujula Konsum on paljude Supilinna elanike kodupood ja see on puhas rõõm, kui saame siinse kogukonna tegemistele õla alla panna.“

Kesklinna kooli lapsevanemate poolt ellu kutsutud pop-up kohvik osutus ootamatult populaarseks. Lisaks oma kooli perele ja laste emadele-isadele tulid koolimaja uudistama paljud Supilinna elanikud. Kohviku külastajad said maiustada Kesklinna kooli õpilaste ja nende vanemate poolt valmistatud hõrgutistega ning nautida värsket apelsinimahla ja kohvi. Saadud müügitulu annetatakse kooli saali ehitatava lava fondi.

Sel aastal esmakordselt toimunud kogukonnapäeva eestvedajad loodavad, et Supilinna päevade raames toimuv Kesklinna kooli kogukonnapäev kujuneb koolipere ja linnaosa elanike lõbusaks kevadiseks suursündmuseks, mida oodatakse juba kooliaasta alguses.